Pet Remedy

Peddy Farm er Dansk leverandør af Pet Remedy produkter.

Kvalitets produkter som er udviklet & produceret i England. Pet Remedy er lavet med naturlige ingredienser.

Hvordan Pet Remedy virker

Pet Remedy arbejder med kæledyrets egne naturlige beroligende mekanismer ved at efterligne GABA (gamma-aminosmørsyre), som er et naturligt beroligende middel til stede i alle pattedyr, krybdyr og fugle.
Så når et kæledyr bliver stresset eller angst, hjælper Pet Remedy aktive stoffer med at narre tændte nerveceller til at tro, at de får en besked fra hjernen om at berolige. Det er derfor, det begynder at hjælpe med det samme.
Forklaret af Dr. Flo Watt MRCPsych (konsulent i psykiater)
Formuleringen er overvejende baldrianoliebaseret (fra Østeuropa), med små indeslutninger af Vetiver (fra Indonesien), sød basilikum (fra Europa) og Clary Sage (fra Frankrig) æteriske olier.
Mange baldrianpræparater er for kraftige og kan berolige i stedet for at berolige. Pet Remedy er lav koncentration og diffuseren leverer en konstant langsom frigivelse, som er meget venlig og skånsom i sin effekt på stofskiftet. Ligeledes for de beroligende sprays og servietter, som er vandbaserede.
Baldrian absolut olie
Baldrian er en flerårig urt med korte jordstængler, aromatiske fjeragtige blade og klynger af små lyserøde eller hvide blomster. Der er over 260 forskellige arter af baldrian på verdensplan, men kun få har beroligende egenskaber, og vi opnår optimale resultater for Pet Remedy fra Valeriana Of cinalis. Denne art er hjemmehørende i Europa, Nordamerika og den nordlige del af Asien.
Baldrian absolut olie opnås ved kold ekstraktion fra rhizomer af planten, Valeriana Of cinalis, og har været brugt i århundreder som et effektivt og sikkert beroligende middel.
Kendte forbindelser påvist i baldrian, som kan bidrage til dens virkningsmetode, er: Sesquiterpener: (indeholdt i den flygtige olie): isovalerinsyre, valereninsyre, valerenal og valerenol
Gamma-amino smørsyre (GABA)
Iridoider: inklusive valepotriater: isovaltrat og valtrat
Alkaloider: actinidin, chatinin, shyanthin, valerianin og valerin
Isovaleramid: kan dannes i ekstraktionsprocessen
Flavanoner: hesperidin, 6-methylapigenin og linarin.
Vi henter vores absolutte olie fra Europa, hvor vores baldrianplanter dyrkes økologisk med kun svinegylle som gødning.
Andre æteriske olier, der anvendes i kæledyrsmidlets formulering
Vetiver

Vetiver (Chrysopogon zizanioides) er et sejt, aromatisk græs, og den æteriske olie udvindes ved dampdestillation fra rødderne af dette græs, som tilhører samme botaniske familie som citrongræs, citronella og

palmarosa. Denne plante er blevet værdsat for sine beroligende egenskaber, siden registreringerne begyndte.


Det udvindes fra de vaskede, hakkede, tørrede og gennemblødte rødder og rodstykker ved dampdestillation. Aromaen er meget jordagtig. De vigtigste kemiske komponenter er benzoesyre, vetiverol, furfurol, a og b-vetivon, vetivene og vetivenyl vetivenat. Vi henter Vetiver fra Haiti og Java.

Sød basilikum
Sød basilikum (Ocimum basilicum) er en aromatisk urt med frodige grønne blade. Den æteriske olie udvindes ved dampdestillation fra bladene og de blomstrende toppe. Sød basilikum æterisk olie har forskellige kemiske forbindelser, der inkluderer a-pinen, camphen, b-pinen, myrcen, limonen, cis-ocimene, kamfer, linalool, methyl chavicol, y-terpineol, citronellol, geraniol, methyl cinnamate og eugenol. Det er almindeligt anvendt i aromaterapi for dets beroligende effekt. Vi henter sød basilikum fra Europa og Egypten.

Clary Sage
Clary Sage (Salvia Sclaria) er en toårig urt, hjemmehørende i Middelhavet og dele af Europa. Clary Sage Essential Oil udvindes ved dampdestillation af knopper og blade fra Clary Sage-planten. Denne urt er blevet meget rost som en lægeplante gennem historien, især med hensyn til dens beroligende egenskaber. Kendte kemiske forbindelser til stede i Clary Sage æterisk olie inkluderer estere, sesquiterpener, di-terpener og monoterpener. Vi henter vores Clary Sage æteriske olie fra Frankrig.

Dansk distributør af Pet Remedy

Her finder du os fra Peddy Farm, som Dansk distributør af Pet Remedy. Vi er klar til at blive din faste leverandør af Pet Remedy produkter til din webshop, butik, klinik mm.

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?Ring til os

Tlf. 61101121