goVet

Peddy Farm er Dansk distributør af Bunny Nature goVet.

goVet-produkterne er udviklet af dyrlæger på basis af naturligt effektive planter og urter set ud fra dyresundhed og ejertilfredshed. Grundlaget er de underliggende sygdomme hos kaniner og marsvin, som oftest præsenteres i praksis.

Det målrettede udvalg af planter i goVet-produkter understøtter sundheden hos dværgkaniner, marsvin, chinchillaer og degus i særlige behov.

 

« 1

Tillid til naturens måde at fungere på

Vi har tillid til naturens måde at fungere på, og at denne - integreret i en holistisk terapeutisk tilgang - mærkbart understøtter dyrene under rekonvalescensen og også permanent efterfølgende. Hver enkelt komponent udvælges med særligt fokus på de ernæringsmæssige egenskaber og deres betydning for dyrenes grundtilstand.

Det siger sig selv, at der ikke bruges konserveringsmidler, smagsforstærkere, tilsat sukker, smags- og farvestoffer. Produkterne er rent naturlige, tolereres godt og har en høj grad af accept.

Bunny Nature goVet et bredt udvalg

Med vores basisernæringslinje dækker vi dine daglige behov – også til specielle ernæringssituationer. På basis af naturligt effektive planter og urter tilbyder vi assistance, blandt andet ved tænder og vægtproblemer.

Med vores produkter tager vi hensyn til de sygdomme, der oftest præsenteres i praksis, og forsøger at understøtte konventionel terapi på en naturlig måde med plantebaserede fodertilskud.

Der er meget mere i dyresundhed end bare det rigtige foder. Vi har udviklet et lille udvalg af produkter, der ikke kun retter sig direkte mod dyret, men også tager hensyn til levestedet.

Dansk leverandør af Bunny Nature goVet

Peddy Farm er Dansk leverandør & distributør af Bunny Nature, et højkvalitets mærke til kaniner & gnavere fra Tyskland.

 

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?Ring til os

Tlf. 61101121