Bunny Nature Botanicals Mid Mix - Med Blå Kornblomst & Echinacea - 120g

SKU: 31171

Du skal have en konto for at kunne købe.

Bunny Nature Botanicals Mid Mix - Med Blå Kornblomst & Echinacea

Farvemæssigt er denne blanding allerede et hit med de farverige blå kornblomster og den lyserøde echinacea, der skiller sig ud. Og kombinationen af ​​kornblomstblomsternes milde smag og echinaceaens naturlige C-vitamin bringer noget til skålen ikke kun med hensyn til farve, men også smagsmæssigt.

Du kan fodre den som snack eller blot kombinere den med »BOTANICALS MAXI MIX« og den rigtige vitaminsnack for at skabe et afbalanceret, struktureret fuldfoder.

Tilskudsfoder til dværgkaniner, marsvin, chinchillaer og degus

Fri for konserveringsmidler, smagsforstærkere, tilsat sukker, farver og smagsstoffer.

Til fodring som snack
All nature BOTANICALS MAXI MIX og MID MIX er særligt gode på grund af deres fine ingredienser og naturlige sammensætning. Blandingen svarer til planteædernes naturlige kost og fuldender ideelt set deres daglige menu. Alle varianter smager lækkert frisk og giver en velsmagende variation.

Til fodring som fuldfoder
Hele »all nature« konceptet er også perfekt egnet. Det er ernæring tilpasset individuelle behov, som kan sammensættes efter ønske, som var det et modulsystem. »BOTANICALS MAXI MIX«-varianterne med deres forskellige smagsvarianter bruges som hovedingredienser og blandes med »BOTANICALS MID MIX«-varianterne i de rigtige proportioner. Derudover er der »all nature VITAMINER« og det komplette strukturelle fødevareprodukt er komplet - uden piller og ekstrudater. Til alle dem, der ikke kan, må eller ikke ønsker at spise andre forarbejdede/komprimerede foderkomponenter, men ikke vil gå glip af balanceret basisfødevarer. Med dette koncept er planteædere fuldt ud forsynet på en helt naturlig, ren måde.

 

  • Velsmagende
  • Aromatisk smag
  • Velduftende
  • Uden konserveringsmidler
  • Uden smagsforstærkere, smagsforstærkere
  • Uden sukker
  • Uden farver- og smagsstoffer.
  • Fra Tyskland

 

Indhold: 120g.

Sammensætning: Blå kornblomstblomster (25%), echinacea (25%), rosenblomster, vejbed.

Tilskudsfoder til dværgkaniner, marsvin, chinchillaer og degus

Vi er klar til at hjælpe dig

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?Ring til os

Tlf. 61101121